Конкурс Програми ЄС Еразмус+ 2024 р.: можливості у сфері молоді та спорту для України

Протягом 2023 р. Міністерство молоді та спорту України провели ряд зустрічей, неформальних консультацій та обговорень з Європейською комісією щодо продовження тісної співпраці з питань молоді та спорту, яка набуває все більшого значення у світлі неспровокованої та невиправданої агресивної війни росії проти України та її руйнівних наслідків для життя мільйонів молодих українців та для спортивного сектору країни.

Як результат, Комісія вирішила започаткувати, починаючи з 2024 року, заходи з розбудови потенціалу для молоді та спорту в рамках Програми ЄС Еразмус+ для країн Східного партнерства. А це означає, що ми очікуємо відкриття конкурсів Еразмус+ з розвитку потенціалу молоді та спорту для України вже цього жовтня-листопада!

Нові конкурси, нові правила, нові ідеї…

Не важливо чи Ви організація-новачок, чи маєте досвід успішної реалізації міжнародних проєктів, ми запрошуємо приєднатись до спільноти та якісно підготуватись до конкурсів Еразмус+ Молодь&Спорт на 2023-2024 рр. разом!

Детальніше про можливості Еразмус+ у сфері молоді за посиланням.

Детальніше про можливості Еразмус+ у сфері спорту за посиланням.

Хто може приєднатись брати участь в конкурсах Еразмус+ Молодь&Спорт 2024 рр.? Представники молодіжних та спортивний організацій, закладів освіти, молодіжних рад, асоціацій, федерацій; центральних та державних органів влади; представники громадських, приватних та державних організацій, що працюють у сферах молоді та спорту.

Коли відкриваються конкурси? Оголошення конкурсів з аплікаційними формами очікуються вже цього листопада з дедлайном подачі проєктних пропозицій у лютому (чітка дата буде визначена на момент оголошення конкурсу).

Які основні кроки для успішної участі організацій в конкурсах 2024 р. Програми Еразмус+ у сферах молоді та спорту?

  1. Переглянути відео-презентацію можливостей Еразмус+ у сферах молоді та спорту та проконсультуватись з командою Національного Еразмус+ офісу в Україні (НЕО) щодо можливостей для Вашої організації.
  2. Заповнити Google-form, щоб отримати доступ до закритого Telegram чату для всіх, хто бажає брати участь у конкурсах у сферах молодь та спорт Еразмус+.
  3. Зареєструвати організацію на порталах Еразмус+: Funding & tender opportunities та Erasmus+ and European Solidarity Corps (покрокова відео-інструкція).
  4. Детально вивчити умови конкурсів, за якими плануєте подавати проєкти в Керівництві до Програми – Programme Guide (нова версія буде опублікована разом з конкурсами).
  5. Долучитись до онлайн заходів НЕО в Україні та Європейського виконавчого агентства з освіти та культури (EACEA) щодо участі в конкурсах 2024 р. у сферах молоді та спорту:
  6. Переглянути нову відео-презентацію Європейського виконавчого агентства з освіти та культури (Capacity Building for youth) та ознайомитись з базою профінансованих проєктів Еразмус+ для синергії.
  7. Ініціювати проєкт (підготувати опис проєкту), проконсультуватись з командою НЕО в Україні та розпочати процес пошуку партнерів (покрокова відео-інструкція).

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, +38093 773 43 92,  office@erasmusplus.org.ua з копією на k.zhdanova@ukr.net.

Попередня Презентація в межах наукового воркшопу "CRITICAL INFRASTRUCTURES PROTECTION IN RESPONSE ...